visuals services-letting 1920x700

Woning verhuren in Eindhoven

We are more than just a rental agency

Uw woning(en) verhuren?

Wil je snel, vertrouwd en voordelig je woning(en) verhuren? Bij Extate Housing streven wij hiernaar. Wij zijn de moderne verhuurmakelaar met meer dan 10 jaar ervaring in het verhuren van woonruimtes. Doordat wij actief zijn, een breed netwerk hebben en een database met kandidaten, kunnen wij ervoor zorgen om snel dé geschikte huurder te vinden voor jouw woning. Wil je meer weten over de verhuur van woningen? Vraag dan onze brochure aan of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je graag te woord. 

content services-letting2 890x940

Jouw woning verhuren aan expats?

Als je jouw woning wilt verhuren aan expats in de regio Eindhoven dan kan je contact met ons opnemen. Wij zijn dé specialist in de verhuur van (gemeubileerde) woningen aan expats in de regio Eindhoven. Veel expats vestigen zich in Eindhoven en omgeving om voor de grote (tech) bedrijven te werken zoals ASML, Philips, HTC en andere gerenommeerde bedrijven. Expats zoeken vaak een woning in het hogere segment/hogere prijsklasse maar ook in de middenklasse woningen in de regio Eindhoven. Expats zijn vaak ook betrouwbare huurders. Extate Housing beschikt over een bestand van potentiële kandiaten die een woning zoeken in de regio Eindhoven. 

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met Extate Housing, dé specialist in verhuur aan expats in de regio Eindhoven.

background steps 1920x1600

Stap voor stap

Verhuren van uw woning in slechts 4 stappen

1

Vrijblijvend gesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek inventariseren wij de wensen over de verhuur van jouw woning. Daarbij bespreken we alle mogelijkheden van jouw woning en geven wij jou advies over een huurprijsindicatie.

2

Vinden van een huurder

Wij plaatsen de woning direct op al onze online platforms (Funda, Instagram, Pararius, Facebook, Expats rentals), en plaatsen wij een V-bord op de woning. Ook zullen wij direct potentiële kandidaten benaderen die al in onze database zitten. Zo vinden wij voor u de meest geschikte huurder binnen een afzienbare tijd.

3

Bezichtiging en screening huurder

Zodra wij geschikte kandidaten hebben gevonden, plannen wij bezichtigingen in. Na het vinden van een geschikte kandidaat zullen wij contact met jou opnemen om de kandidaat voor te stellen. Jij bent degene die beslist of jij de kandidaat en de voorwaarden accepteert. Als er groen licht is vanuit jou dan gaan wij het verder in gang zetten en doen wij een grondige screening van de huurder. 

4

Stap 4: Afhandeling

Als de huurder is gescreend en alles in orde is, dan stellen wij een huurovereenkomst op. De soort huurovereenkomst, voorwaarden en bepalingen stemmen wij met jou af. Na akkoord op de huurovereenkomst wordt deze vervolgens naar de huurder gestuurd en vervolgens ontvang je het huurcontract ter ondertekening. Dit gebeurt allemaal online. Wij zorgen verder nog voor de financiële afhandeling en doen tot slot de sleuteloverdracht. Wij zullen een begin inspectie uitvoeren waarbij een inspectierapport wordt opgesteld waarin alle meterstanden, sleutels en foto’s (500 tot 1500 foto’s) worden opgenomen. Dit doen wij met zorg om de staat van de woning goed vast te leggen. 

content services-letting4 890x740

Tijdelijk je (eigen) woning verhuren? 

Tijdelijk verhuren?

Het tijdelijk verhuren van je (eigen) woning in Eindhoven is een wens van veel eigenaren. Als verhuurder wil je dan niet permanent je woning verhuren omdat je bijvoorbeeld voor een aantal jaren naar het buitenland moet verhuizen of er een toekomstig verkoop voor de hand ligt. Extate Housing is bij uitstek de verhuurmakelaar als het gaat om het tijdelijk verhuren van uw woning. Eindhoven heeft een bloeiende internationale gemeenschap, aangetrokken door bedrijven als ASML, Technische Universiteit en de High Tech campus. Bij het tijdelijk verhuren is het belangrijk dat je een juist huurcontract opstelt waardoor de huurder geen huurbescherming heeft en je als verhuurder de mogelijkheid hebt om het huurcontract eenzijdig op te zeggen. Wij van Extate Housing kunnen helpen om een huurcontract op te stellen dat voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Bij het tijdelijk verhuren kan je als verhuurder eventueel gebruikmaken van een diplomatenclausule. 

Wat onze klanten zeggen

Ervaringen

background reviews 1920x800

Ik kwam voor werk naar Eindhoven en heb 4 maanden gezocht naar een appartement. Toen ik in contact kwam met budgetwoningen had ik snel iets gevonden. Ze reageerden snel op mijn berichten, waren vriendelijk en navigeerden me goed door het hele proces. Bedankt budgethuisvesting!

Martin Engels

Zoek je huurders voor je woning in Eindhoven kies dan Extate Housing! Vino en Gnozi zijn zeer gemotiveerde en gepassioneerde jonge ondernemers, pro-actief, energiek, en echte doorzetters. Zij zoeken door tot de juiste match gemaakt is en een passende huurder gevonden is voor je woning. Ze zijn altijd bereikbaar ook in de avond en zelf in het weekend. Een plezier om mee samen te werken

Frenzy van den Berg

Mijn woning was binnen een dag verhuurd. Contracten zijn naar wens opgesteld en het contact is goed met Vino! Zijn collega’s reageren ook snel op vragen via mail. Na 3 maanden heeft Vino een inspectie gedaan en dit netjes teruggekoppeld. Ik ben zeer tevreden en zou Extate Housing absoluut aanraden! Ga zo door!

Maaike

Extate Housing heeft onze villa te Waalre succesvol en snel verhuurd. Ik heb nog nooit zo een pro actieve makelaar gezien. Het was een uitstekende samenwerking: zeer bereikbaar, snel antwoorden, vooruitdenken, transparant en georganiseerd. 10/10 Ik beveel hen iedereen aan.

Helena Plasschaert

De service vanuit Extate Housing is professioneel, kwalitatief hoog en vlot. Tijdens het proces van het huren van een woning zijn wij erg goed geholpen door Ngozi, geen vraag was te veel en alles gebeurde erg vlot waarbij hij ons op de hoogte hield van de status van het proces. Wij raden Extate Housing daarom ook zeker aan!

Guusje Verdonk

Erg blij om met Extate Housing te werken, professioneel, actief en alles is geregeld!

Sofie H

Ik zou Extate Housing ten zeerste aanbevelen nadat ik in het verleden andere verhuurbedrijven heb uitgeprobeerd. Vino is erg behulpzaam en we hebben geweldige service, snelle reacties en een vriendelijke klantgerichte benadering ervaren. Budgetwoningen onderscheiden zich van andere verhuurbedrijven in deze regio.

Ajith

Heel tevreden met hun service voor vastgoedbeheer. Zonder hun steun kon ik niet makkelijk met mijn huurders omgaan aangezien ik ver van Eindhoven woonde. Inclusief het vinden van de juiste huurders en het oplossen van opkomende problemen, heeft Extate Housing (= Extate Housing) alles zeer professioneel aangepakt.

Ali Özen

Ik heb een huis laten verhuren door Extate Housing.
Ik geef Extate Housing een cijfer 10 als score, ik ben vrij kritisch en geef normaal geen 10 maar ze zijn zo goed dat ze dat waard zijn.
Bij Extate Housing hoef je niet te vragen om bepaalde zaken of wensen die je graag wil, ze doen het gewoon !
- Ze geven zelfs aan als de huurprijs te laag is.
- Ze zijn kritisch in de selectie van huurders, organiseren net zo lang kijkdagen totdat een passende huurder wordt gevonden.
- Stellen je voortdurend op de hoogte in de voortgang van het vinden van huurders.
- Geven ook adviezen in welke status het huis dient te zijn.
- Ze zijn de vergoeding die ze vragen dik en dubbel waard als je ziet hoeveel energie ze er in stoppen en het aantal uren werk dat ze er aan besteden.
- Ze maken een volledig opleveringsrapport met foto's va elk detail van de woning zodat je aan het einde van de verhuurperiode kunt zien of er eventueel beschadigingen zijn.
Kortom ze zijn super goed.

Crit Cox

Neem contact met ons op!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

ADRESGEGEVENS

PERSOONSGEGEVENS

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Benieuwd naar de verhuurwaarde van je woning?

Bereken via ons gratis je verhuurprijs!

Doe de gratis aanvraag