visuals informatie-gemeubileerd 1920x700

Gemeubileerd of gestoffeerd verhuren?

Gemeubileerd of gestoffeerd

Twijfelt u om uw woonruimte gemeubileerd of ongemeubileerd te verhuren?

Gemeubileerde appartementen of woningen zijn zeer in trek bij expats, deze mensen hebben een tijdelijke aanstelling bij een bedrijf in en rondom Eindhoven.
Een van de moeilijkste beslissingen die een eigenaar moet nemen is het kiezen voor het gemeubileerd of ongemeubileerd verhuren.

Ongeveer 70% van de woningzoekers bij Extate Housing zijn op zoek naar gemeubileerde woningen en 30% zoekt ongemeubileerd. Het inrichten van uw woning biedt zonder enige twijfel toegang tot een grotere groep van potentiële huurders. Een kleinere groep is op zoek naar gestoffeerde woningen, hierbij treft u relatief veel gezinnen en mensen die over het algemeen voor langere periodes willen huren. Verder zien wij dat Nederlanders over het algemeen gestoffeerd zoeken evenals expats die inmiddels al enige tijd in Nederland verblijven.

content informatie-gemeubileerd1 890x940

GEMEUBILEERD OF GESTOFFEERD

woning gemeubileerd verhuren?

Indien u uw woning gemeubileerd wilt verhuren, dan adviseert Extate Housing het volgende: richt uw woning in met uw ideale huurder in het achterhoofd.

De sfeer gecreëerd door de inrichting bepaalt in grote mate de verhuurbaarheid, vaak veel meer dan de ligging, de grootte of de lay-out. Met andere woorden, niet beknibbelen op het interieur als u zich richt op de bovenkant van de markt.

En vergeet niet, de kwaliteit van uw inrichting is absoluut van invloed op de wijze waarop mensen met uw spullen omgaan: goed verzorgd en net meubilair wordt ook goed behandeld door de huurders.

Probeer het simpel te houden en streef naar neutraliteit bij het inrichten van uw woning. Een smaak is persoonlijk en een neutrale stijl spreekt een breder publiek aan. Bovendien kan men een neutrale woning eenvoudig zelf persoonlijker maken. Huurders verwachten moderne apparatuur en voorzieningen. Flatscreen-tv’s en magnetrons worden als standaard beschouwd. Apparatuur zoals een broodrooster en een koffiezetapparaat dient in goede staat te zijn.

content informatie-gemeubileerd2 890x940

GEMEUBILEERD OF GESTOFFEERD

Inclusief of exclusief verhuren?

De meeste huurders willen een woning huren met internet en een tv-abonnement. Iedereen weet dat het vervelend en tijdrovend werk is om dit zelf te regelen. Bovendien is de huurder vaak niet op de hoogte van hoe deze zaken in Nederland precies verlopen.

Hetzelfde gaat op voor gas, water en elektra. In het huurcontract wordt een voorschotbedrag afgesproken en opgeteld bij de huur. Tijdens de check-in van de woning worden de meterstanden genoteerd. Aan het einde van het contract worden de meterstanden wederom opgenomen en stelt Extate Housing een afrekening op van hetgeen daadwerkelijk door de huurder is verbruikt.

Is er meer verbruikt dan het voorschotbedrag? Dan wordt dit verrekend met de borg. Natuurlijk is het mogelijk om de huurder zelf zorg te laten dragen voor de nutsvoorzieningen. Ons advies is om de nutsvoorzieningen door de huurders te laten regelen. De huurders voelen de kosten direct in hun eigen portemonnee en als verhuurder hoeft u zich geen zorgen te maken over het verbruik. Tevens helpen wij huurders altijd met het afsluiten van de nutsvoorzieningen dus ook dat wordt geregeld voor u als verhuurder. 

Wat onze klanten zeggen

Ervaringen

background reviews 1920x800

De mannen van Extate Housing hebben mijn appartement verkocht en alles netjes afgehandeld tot en met het tekenen van de aktes bij de notaris. Top service!!!!

Roy Vermazen

het team van Extate Housing heeft mij geholpen bij de aankoop van een appartement in Eindhoven tijdens mijn verblijf in het buitenland. Zij hebben mij volledig begeleid bij de aankoop. Super service.

Jos Bronneberg

Ik kwam voor werk naar Eindhoven en heb 4 maanden gezocht naar een appartement. Toen ik in contact kwam met budgetwoningen had ik snel iets gevonden. Ze reageerden snel op mijn berichten, waren vriendelijk en navigeerden me goed door het hele proces. Bedankt budgethuisvesting!

Martin Engels

Zoek je huurders voor je woning in Eindhoven kies dan Extate Housing! Vino en Gnozi zijn zeer gemotiveerde en gepassioneerde jonge ondernemers, pro-actief, energiek, en echte doorzetters. Zij zoeken door tot de juiste match gemaakt is en een passende huurder gevonden is voor je woning. Ze zijn altijd bereikbaar ook in de avond en zelf in het weekend. Een plezier om mee samen te werken

Frenzy van den Berg

Mijn woning was binnen een dag verhuurd. Contracten zijn naar wens opgesteld en het contact is goed met Vino! Zijn collega’s reageren ook snel op vragen via mail. Na 3 maanden heeft Vino een inspectie gedaan en dit netjes teruggekoppeld. Ik ben zeer tevreden en zou Extate Housing absoluut aanraden! Ga zo door!

Maaike

Extate Housing heeft onze villa te Waalre succesvol en snel verhuurd. Ik heb nog nooit zo een pro actieve makelaar gezien. Het was een uitstekende samenwerking: zeer bereikbaar, snel antwoorden, vooruitdenken, transparant en georganiseerd. 10/10 Ik beveel hen iedereen aan.

Helena Plasschaert

De service vanuit Extate Housing is professioneel, kwalitatief hoog en vlot. Tijdens het proces van het huren van een woning zijn wij erg goed geholpen door Ngozi, geen vraag was te veel en alles gebeurde erg vlot waarbij hij ons op de hoogte hield van de status van het proces. Wij raden Extate Housing daarom ook zeker aan!

Guusje Verdonk

Erg blij om met Extate Housing te werken, professioneel, actief en alles is geregeld!

Sofie H

Ik zou Extate Housing ten zeerste aanbevelen nadat ik in het verleden andere verhuurbedrijven heb uitgeprobeerd. Vino is erg behulpzaam en we hebben geweldige service, snelle reacties en een vriendelijke klantgerichte benadering ervaren. Budgetwoningen onderscheiden zich van andere verhuurbedrijven in deze regio.

Ajith

We huurden een huis bij hen. Het was een soepel proces dus alles ging op tijd. Na oplevering kregen we een uitgebreid keuringsrapport met honderden foto's. Wanneer we in de toekomst uit dit huis vertrekken, zal er geen twijfel over bestaan ​​of er hopelijk iets wordt waargenomen met behulp van dit rapport.

Serkan Şahín

Heel tevreden met hun service voor vastgoedbeheer. Zonder hun steun kon ik niet makkelijk met mijn huurders omgaan aangezien ik ver van Eindhoven woonde. Inclusief het vinden van de juiste huurders en het oplossen van opkomende problemen, heeft Extate Housing (= Extate Housing) alles zeer professioneel aangepakt.

Ali Özen

Ik heb een huis laten verhuren door Extate Housing.
Ik geef Extate Housing een cijfer 10 als score, ik ben vrij kritisch en geef normaal geen 10 maar ze zijn zo goed dat ze dat waard zijn.
Bij Extate Housing hoef je niet te vragen om bepaalde zaken of wensen die je graag wil, ze doen het gewoon !
- Ze geven zelfs aan als de huurprijs te laag is.
- Ze zijn kritisch in de selectie van huurders, organiseren net zo lang kijkdagen totdat een passende huurder wordt gevonden.
- Stellen je voortdurend op de hoogte in de voortgang van het vinden van huurders.
- Geven ook adviezen in welke status het huis dient te zijn.
- Ze zijn de vergoeding die ze vragen dik en dubbel waard als je ziet hoeveel energie ze er in stoppen en het aantal uren werk dat ze er aan besteden.
- Ze maken een volledig opleveringsrapport met foto's va elk detail van de woning zodat je aan het einde van de verhuurperiode kunt zien of er eventueel beschadigingen zijn.
Kortom ze zijn super goed.

Crit Cox

Neem contact met ons op!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

PERSOONSGEGEVENS

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Benieuwd naar de verhuurwaarde van je woning?

Bereken via ons gratis je verhuurprijs!

Doe de gratis aanvraag