visuals services-selling 1920x700

Dé verkoopmakelaar in Eindhoven en omgeving

Verkoopmakelaar Eindhoven

Jouw woning tegen de beste voorwaarden verkopen.

Als lokale verkoopmakelaar kennen wij deze regio als geen ander. Wij zullen je begeleiden in het gehele verkoopproces. Je kan ons altijd bellen of een keer langskomen om de mogelijkheden te bespreken. 

content services-selling1 890x940

Verkopen

Verkoopmakelaar in Eindhoven

Wil je jouw woning in Eindhoven verkopen? Als lokale verkoopmakelaar kennen wij deze regio als geen ander. Wij zullen je begeleiden in het gehele verkoopproces. Je kan ons altijd bellen of een keer langskomen om de mogelijkheden te bespreken. 

Vrijblijvende waardebepaling
Je wilt als woningeigenaar graag weten wat jouw woning waard is. Ben je benieuwd wat je huis waard is? Vraag bij ons een vrijblijvende en gratis waardebepaling aan. Bij de waardebepaling houden wij rekening met de buurt, locatie maar ook de energieprestatie van de woning.

Verkoopcourtage
Bij ons betaalt u voor de verkoop 1% van de verkoopwaarde + € 500 mediakosten (alle prijzen zijn inclusief 21% btw). Wij zijn hiermee de voordeligste verkoopmakelaar van Eindhoven en omgeving. Hierin is inbegrepen professionele foto’s, video’s, plattegronden, meetrapporten, etc. Je kan rekenen op een professionele begeleiding.

background steps 1920x1600

Stap voor stap

Verkopen van uw woning in slechts 4 stappen

1

Vrijblijvend gesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek inventariseren wij de wensen over de verkoop van jouw woning. Daarbij bespreken we alle mogelijkheden en krijg je van ons een vrijblijvende waardebepaling.

2

Woning in de verkoop

Wij plaatsen de woning online via allerlei kanalen en met ons V-bord.

3

Bezichtigingen

De verkoopmakelaar voert de bezichtigingen uit.

4

Afhandeling

Wij stellen het koopcontract op en ook de overige documenten (vragenlijst, lijst van zaken, etc). Tot slot maken wij een afspraak bij de notaris voor de overdracht en maken wij een opleveringsrapport.

Wat onze klanten zeggen

Ervaringen

background reviews 1920x800

De mannen van Extate Housing hebben mijn appartement verkocht en alles netjes afgehandeld tot en met het tekenen van de aktes bij de notaris. Top service!!!!

Roy Vermazen

Neem contact met ons op!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

PERSOONSGEGEVENS

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Benieuwd naar de verhuurwaarde van je woning?

Bereken via ons gratis je verhuurprijs!

Doe de gratis aanvraag