visuals services-financial-management 1920x700

Financieel beheer

Financieel alles goed geregeld en overzichtelijk

Financieel vastgoedbeheer

Bij het financiële- en administratieve beheer van jouw vastgoedobject(en) komt best veel kijken. Heb je hier geen tijd voor of ontbreekt de juist expertise voor een juiste afhandeling van de financiën en administratie, dan nemen wij dit graag uit handen. Als vastgoedeigenaar moet u ervoor zorgen dat alle financiën goed geregeld zijn. Het innen van de huur, het afwikkelen van de waarborgsom en het aankondigen van de huurverhoging zijn voorbeelden van administratieve taken. Als de huurder niet (tijdig) de huur overmaakt dan is het de bedoeling dat aan de wettelijke verplichtingen wordt voldaan (herinneren, aanmanen, etc.). Bij Extate Housing wordt dit allemaal professioneel afgehandeld en beheren wij alle geldstromen met betrekking tot de woningen die wij in beheer hebben.

content services-financial-management1 890x940

Professioneel

Financieel beheer

Bij Extate Housing kunt u rekenen op een professioneel beheer van alle in- en uitgaande geldstromen. Het innen van de huur, afwikkelen van de waarborgsom, betalen van de klusjesman, afrekeningen opstellen van gas, water en elektra, offertes opvragen en vergelijken, facturen controleren, afrekening van de servicekosten opstellen, indexeren van de huurprijzen zijn allerlei zaken die om de hoek komen kijken bij het financieel beheer. Bij Extate Housing is het proces volledig geautomatiseerd. Je kan elke maand rekenen op een afrekening waarin overzichtelijk valt af te leiden hoe de geldstromen tot stand zijn gekomen.

background steps 1920x1600

Stap voor stap

Wat is financieel beheer?

1

Financiële zekerheid en overzicht in uw administratie

Wij van Extate Housing administreren en rapporteren u zodat u financieel verantwoord het beheer kunt uitvoeren. Extate Housing zorgt voor de inning van de maandelijks verschuldigde huur en servicekosten bij de huurder. Verder informeren wij tijdig over de jaarlijkse huurverhoging overeenkomstig de opgestelde huurovereenkomst. Daarnaast voeren wij de nodige aanpassingen door in het huurcontract.

2

Bewaken en signaleren van eventuele betalingsachterstanden

Door een verantwoord debiteurenbeheer zal Extate Housing snel en proactief handelen bij huurachterstanden.

3

Waarborg administratie

De waarborgsom beheren wij en dragen wij zorg voor een juiste verantwoording aan het einde van de huurperiode met behulp van de opgestelde inspectierapporten.

4

Financieel overzicht

Maandelijks verstrekken wij een helder huuroverzicht bevattende een gedetailleerd overzicht van de gedane uitgaven en de ingekomen huurpenningen, alsmede een overzicht van de eventuele huurachterstanden.

5

Bij Extate Housing bestaat het pakket financieel Beheer verder uit:

• Innen en administreren van de door de huurder verschuldigde huurpenningen;
• Signaleren, registreren en bewaken van eventuele optredende achterstanden;
• Versturen van betalingsherinnering of aanmaningen en indien nodig inschakelen van een deurwaarder;
• Maandelijkse rapportages;
• Op verzoek verzorgen van andere overzichten;
• Het voeren van noodzakelijke correspondentie als beheerder;
• Het aanspreekpunt zijn omtrent financiële zaken.

Wat onze klanten zeggen

Ervaringen

background reviews 1920x800

Ik kwam voor werk naar Eindhoven en heb 4 maanden gezocht naar een appartement. Toen ik in contact kwam met budgetwoningen had ik snel iets gevonden. Ze reageerden snel op mijn berichten, waren vriendelijk en navigeerden me goed door het hele proces. Bedankt budgethuisvesting!

Martin Engels

Zoek je huurders voor je woning in Eindhoven kies dan Extate Housing! Vino en Gnozi zijn zeer gemotiveerde en gepassioneerde jonge ondernemers, pro-actief, energiek, en echte doorzetters. Zij zoeken door tot de juiste match gemaakt is en een passende huurder gevonden is voor je woning. Ze zijn altijd bereikbaar ook in de avond en zelf in het weekend. Een plezier om mee samen te werken

Frenzy van den Berg

Mijn woning was binnen een dag verhuurd. Contracten zijn naar wens opgesteld en het contact is goed met Vino! Zijn collega’s reageren ook snel op vragen via mail. Na 3 maanden heeft Vino een inspectie gedaan en dit netjes teruggekoppeld. Ik ben zeer tevreden en zou Extate Housing absoluut aanraden! Ga zo door!

Maaike

Extate Housing heeft onze villa te Waalre succesvol en snel verhuurd. Ik heb nog nooit zo een pro actieve makelaar gezien. Het was een uitstekende samenwerking: zeer bereikbaar, snel antwoorden, vooruitdenken, transparant en georganiseerd. 10/10 Ik beveel hen iedereen aan.

Helena Plasschaert

De service vanuit Extate Housing is professioneel, kwalitatief hoog en vlot. Tijdens het proces van het huren van een woning zijn wij erg goed geholpen door Ngozi, geen vraag was te veel en alles gebeurde erg vlot waarbij hij ons op de hoogte hield van de status van het proces. Wij raden Extate Housing daarom ook zeker aan!

Guusje Verdonk

Erg blij om met Extate Housing te werken, professioneel, actief en alles is geregeld!

Sofie H

Ik zou Extate Housing ten zeerste aanbevelen nadat ik in het verleden andere verhuurbedrijven heb uitgeprobeerd. Vino is erg behulpzaam en we hebben geweldige service, snelle reacties en een vriendelijke klantgerichte benadering ervaren. Budgetwoningen onderscheiden zich van andere verhuurbedrijven in deze regio.

Ajith

Heel tevreden met hun service voor vastgoedbeheer. Zonder hun steun kon ik niet makkelijk met mijn huurders omgaan aangezien ik ver van Eindhoven woonde. Inclusief het vinden van de juiste huurders en het oplossen van opkomende problemen, heeft Extate Housing (= Extate Housing) alles zeer professioneel aangepakt.

Ali Özen

Ik heb een huis laten verhuren door Extate Housing.
Ik geef Extate Housing een cijfer 10 als score, ik ben vrij kritisch en geef normaal geen 10 maar ze zijn zo goed dat ze dat waard zijn.
Bij Extate Housing hoef je niet te vragen om bepaalde zaken of wensen die je graag wil, ze doen het gewoon !
- Ze geven zelfs aan als de huurprijs te laag is.
- Ze zijn kritisch in de selectie van huurders, organiseren net zo lang kijkdagen totdat een passende huurder wordt gevonden.
- Stellen je voortdurend op de hoogte in de voortgang van het vinden van huurders.
- Geven ook adviezen in welke status het huis dient te zijn.
- Ze zijn de vergoeding die ze vragen dik en dubbel waard als je ziet hoeveel energie ze er in stoppen en het aantal uren werk dat ze er aan besteden.
- Ze maken een volledig opleveringsrapport met foto's va elk detail van de woning zodat je aan het einde van de verhuurperiode kunt zien of er eventueel beschadigingen zijn.
Kortom ze zijn super goed.

Crit Cox

Neem contact met ons op!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

PERSOONSGEGEVENS

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Benieuwd naar de verhuurwaarde van je woning?

Bereken via ons gratis je verhuurprijs!

Doe de gratis aanvraag