visuals informatie-verhuurmakelaar 1920x700

verhuurmakelaar in Eindhoven

Extate housing

Wil je jouw woning verhuren in de regio Eindhoven?

Schakel ons in om jouw woning te verhuren in Eindhoven en omgeving. Wij zijn dé best beoordeelde verhuurmakelaar en vastgoedbeheerder in deze regio.

Extate Housing helpt u graag bij het verhuren van uw woning. Wij zijn gespecialiseerd in het (tijdelijk) verhuren van uw woning aan expats, studenten, professionals en arbeidsmigranten. Wij zijn van alle markten thuis. Met meer dan 10 jaar ervaring en ons netwerk verhuren wij jouw woning snel. Als je een woning wilt verhuren in Eindhoven tegen gunstige tarieven neem dan direct contact met ons op. 

content informatie-verhuurmakelaar1 890x940

Huurgarantie

Woning verhuren via Extate Housing in Eindhoven

Extate Housing Eindhoven heeft directe contacten met (grote) bedrijven in de regio Eindhoven. Hierbij kan je denken aan onder andere ASML, Philips, HTC, Defensie/NATO, etc. Jouw woning komt bij ons in het klantenbestand van verschillende bedrijven en potentiële huurders die op zoek zijn naar een woonruimte in Eindhoven en omgeving. Ook als je wilt verhuren volgens de Leegstandswet dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wanneer wij jouw woning verhuren, willen we ervoor zorgen dat wij een geschikte huurder vinden. Wij zullen de huurder altijd screenen. Tevens zullen wij jou adviseren met betrekking tot de mogelijkheden die er zijn om jouw woning in Eindhoven te verhuren. Een van onze verhuur specialisten komt dan langs om de mogelijkheden geheel vrijblijvend te bespreken.

content informatie-verhuurmakelaar2 890x940

VERHUURMAKELAAR 

Waarom een verhuurmakelaar?

Als verhuurder wil je je geen zorgen maken over leegstand, het vinden van een juiste huurder en alle regels en wetten waar je als verhuurder aan moet voldoen. Een verhuurmakelaar heeft alle kennis in huis om de verhuurder hiermee volledig te ontzorgen. Extate Housing is niet zomaar dé best beoordeelde verhuurmakelaar uit Eindhoven. Wij zijn op de hoogte van alle wetswijzigingen, regels, puntentelling en andere belangrijke uitgangspunten als het op woningverhuur aankomt in Eindhoven en omgeving. Door ons in te schakelen als verhuurmakelaar ben je verzekerd dat alles goed is geregeld en bespaar je jezelf veel tijd en moeite. Een andere reden om Extate Housing als verhuurmakelaar te kiezen is omdat wij de beste tarieven hebben voor de verhuurders. Wij kunnen je beloven dat geen andere verhuurmakelaar betere tarieven kan bieden dan wij. 

Waarom Extate Housing? 

  • Op de hoogte van alle regels en wetgeving 
  • De beste tarieven
  • Mogelijkheid tot volledige ontzorging (vastgoedbeheer)
  • Waar wacht u nog op? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Wat onze klanten zeggen

Ervaringen

background reviews 1920x800

Ik kwam voor werk naar Eindhoven en heb 4 maanden gezocht naar een appartement. Toen ik in contact kwam met budgetwoningen had ik snel iets gevonden. Ze reageerden snel op mijn berichten, waren vriendelijk en navigeerden me goed door het hele proces. Bedankt budgethuisvesting!

Martin Engels

Zoek je huurders voor je woning in Eindhoven kies dan Extate Housing! Vino en Gnozi zijn zeer gemotiveerde en gepassioneerde jonge ondernemers, pro-actief, energiek, en echte doorzetters. Zij zoeken door tot de juiste match gemaakt is en een passende huurder gevonden is voor je woning. Ze zijn altijd bereikbaar ook in de avond en zelf in het weekend. Een plezier om mee samen te werken

Frenzy van den Berg

Mijn woning was binnen een dag verhuurd. Contracten zijn naar wens opgesteld en het contact is goed met Vino! Zijn collega’s reageren ook snel op vragen via mail. Na 3 maanden heeft Vino een inspectie gedaan en dit netjes teruggekoppeld. Ik ben zeer tevreden en zou Extate Housing absoluut aanraden! Ga zo door!

Maaike

Extate Housing heeft onze villa te Waalre succesvol en snel verhuurd. Ik heb nog nooit zo een pro actieve makelaar gezien. Het was een uitstekende samenwerking: zeer bereikbaar, snel antwoorden, vooruitdenken, transparant en georganiseerd. 10/10 Ik beveel hen iedereen aan.

Helena Plasschaert

De service vanuit Extate Housing is professioneel, kwalitatief hoog en vlot. Tijdens het proces van het huren van een woning zijn wij erg goed geholpen door Ngozi, geen vraag was te veel en alles gebeurde erg vlot waarbij hij ons op de hoogte hield van de status van het proces. Wij raden Extate Housing daarom ook zeker aan!

Guusje Verdonk

Erg blij om met Extate Housing te werken, professioneel, actief en alles is geregeld!

Sofie H

Ik zou Extate Housing ten zeerste aanbevelen nadat ik in het verleden andere verhuurbedrijven heb uitgeprobeerd. Vino is erg behulpzaam en we hebben geweldige service, snelle reacties en een vriendelijke klantgerichte benadering ervaren. Budgetwoningen onderscheiden zich van andere verhuurbedrijven in deze regio.

Ajith

Heel tevreden met hun service voor vastgoedbeheer. Zonder hun steun kon ik niet makkelijk met mijn huurders omgaan aangezien ik ver van Eindhoven woonde. Inclusief het vinden van de juiste huurders en het oplossen van opkomende problemen, heeft Extate Housing (= Extate Housing) alles zeer professioneel aangepakt.

Ali Özen

Ik heb een huis laten verhuren door Extate Housing.
Ik geef Extate Housing een cijfer 10 als score, ik ben vrij kritisch en geef normaal geen 10 maar ze zijn zo goed dat ze dat waard zijn.
Bij Extate Housing hoef je niet te vragen om bepaalde zaken of wensen die je graag wil, ze doen het gewoon !
- Ze geven zelfs aan als de huurprijs te laag is.
- Ze zijn kritisch in de selectie van huurders, organiseren net zo lang kijkdagen totdat een passende huurder wordt gevonden.
- Stellen je voortdurend op de hoogte in de voortgang van het vinden van huurders.
- Geven ook adviezen in welke status het huis dient te zijn.
- Ze zijn de vergoeding die ze vragen dik en dubbel waard als je ziet hoeveel energie ze er in stoppen en het aantal uren werk dat ze er aan besteden.
- Ze maken een volledig opleveringsrapport met foto's va elk detail van de woning zodat je aan het einde van de verhuurperiode kunt zien of er eventueel beschadigingen zijn.
Kortom ze zijn super goed.

Crit Cox

Neem contact met ons op!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

PERSOONSGEGEVENS

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Benieuwd naar de verhuurwaarde van je woning?

Bereken via ons gratis je verhuurprijs!

Doe de gratis aanvraag