visuals services-technical-management 1920x700

Technische beheer

Afhandeling van alle calamiteiten

Technisch vastgoedbeheer

Het is belangrijk dat jouw woning goed wordt onderhouden en in goede staat blijft. Bij Extate Housing kan je erop rekenen dat de woning in goede staat blijft. Wij voeren tusseninspecties uit om te garanderen dat de woning goed blijft onderhouden. Verder handelen wij alle storingen en klachten professioneel af. Je kan erop rekenen dat alles naar tevredenheid wordt opgelost om ook de relatie met de huurder goed te onderhouden. Indien nodig geven wij onderhoudsadvies om ervoor te zorgen dat de woning ook op lange termijn in goede staat blijft.

content services-technical-management1 890x940

Dé technisch beheerder uit Eindhoven en omgeving

Technisch beheer via Extate Housing

Het technisch beheer van uw vastgoed in Eindhoven en omgeving uitbesteden? Dan bent u bij Extate Housing aan het juiste adres! Extate Housing is dé partner in financieel en technisch beheer in de regio Eindhoven. Op deze pagina vertellen wij je wat technisch beheer bij Extate Housing inhoudt. Daarnaast vertellen we u ook wat de voordelen zijn van het uitbesteden van uw technisch beheer aan Extate Housing. 

content services-technical-management2 890x940

Geen omkijken meer

Volledig ontzorgt maar toch altijd op de hoogte

Technisch beheer via Extate Housing betekent dat je geen direct contact hebt met de huurders. Je wilt natuurlijk niet de hele tijd gestoord worden door reparatieverzoeken en de afhandeling daarvan. Geen zorgen. Wij vangen alle calamiteiten, storingen en klachten op en handelen het netjes en zorgvuldig af. Uiteraard zullen wij jou als verhuurder op de hoogte houden van alles. Wij zijn bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, dus ook voor spoedgevallen. Wij hebben alle expertise in huis en wij hebben onze eigen onderhoudsdienst om alles snel en efficiënt op te pakken. Dit levert jou als verhuurder ook een kostenvoordeel op (geen voorrijkosten en ook voor kleine klusjes kunnen wij snel schakelen). Elke opdracht wordt uitgevoerd met goedkeuring van jou als verhuurder zodat je ook nog de grip hebt op je vastgoed.

Je krijgt bij ons toegang tot een online portaal. Daarin kan je precies bijhouden wat de stand van zaken is en hoe alles is afgehandeld. Zo heb je toch grip maar ben je wel volledig ontzorgd.

Het technisch beheer van Extate Housing houdt in dat u geen omkijken meer heeft naar het verhuurde vastgoed.

Het technisch beheer bestaat verder uit:

  • Aanspreekpunt voor huurders bij calamiteiten, klachten en storingen
  • Sleutelbeheer
  • Huurders informeren over de geplande werkzaamheden
  • Het controleren van de werkzaamheden en het terugkoppelen hiervan
  • Controleren van de nota’s en de facturatie
  • Vooraf offertes en prijscalculaties
  • 24/7 service

Wat onze klanten zeggen

Ervaringen

background reviews 1920x800

Ik kwam voor werk naar Eindhoven en heb 4 maanden gezocht naar een appartement. Toen ik in contact kwam met budgetwoningen had ik snel iets gevonden. Ze reageerden snel op mijn berichten, waren vriendelijk en navigeerden me goed door het hele proces. Bedankt budgethuisvesting!

Martin Engels

Zoek je huurders voor je woning in Eindhoven kies dan Extate Housing! Vino en Gnozi zijn zeer gemotiveerde en gepassioneerde jonge ondernemers, pro-actief, energiek, en echte doorzetters. Zij zoeken door tot de juiste match gemaakt is en een passende huurder gevonden is voor je woning. Ze zijn altijd bereikbaar ook in de avond en zelf in het weekend. Een plezier om mee samen te werken

Frenzy van den Berg

Mijn woning was binnen een dag verhuurd. Contracten zijn naar wens opgesteld en het contact is goed met Vino! Zijn collega’s reageren ook snel op vragen via mail. Na 3 maanden heeft Vino een inspectie gedaan en dit netjes teruggekoppeld. Ik ben zeer tevreden en zou Extate Housing absoluut aanraden! Ga zo door!

Maaike

Extate Housing heeft onze villa te Waalre succesvol en snel verhuurd. Ik heb nog nooit zo een pro actieve makelaar gezien. Het was een uitstekende samenwerking: zeer bereikbaar, snel antwoorden, vooruitdenken, transparant en georganiseerd. 10/10 Ik beveel hen iedereen aan.

Helena Plasschaert

De service vanuit Extate Housing is professioneel, kwalitatief hoog en vlot. Tijdens het proces van het huren van een woning zijn wij erg goed geholpen door Ngozi, geen vraag was te veel en alles gebeurde erg vlot waarbij hij ons op de hoogte hield van de status van het proces. Wij raden Extate Housing daarom ook zeker aan!

Guusje Verdonk

Erg blij om met Extate Housing te werken, professioneel, actief en alles is geregeld!

Sofie H

Ik zou Extate Housing ten zeerste aanbevelen nadat ik in het verleden andere verhuurbedrijven heb uitgeprobeerd. Vino is erg behulpzaam en we hebben geweldige service, snelle reacties en een vriendelijke klantgerichte benadering ervaren. Budgetwoningen onderscheiden zich van andere verhuurbedrijven in deze regio.

Ajith

Heel tevreden met hun service voor vastgoedbeheer. Zonder hun steun kon ik niet makkelijk met mijn huurders omgaan aangezien ik ver van Eindhoven woonde. Inclusief het vinden van de juiste huurders en het oplossen van opkomende problemen, heeft Extate Housing (= Extate Housing) alles zeer professioneel aangepakt.

Ali Özen

Ik heb een huis laten verhuren door Extate Housing.
Ik geef Extate Housing een cijfer 10 als score, ik ben vrij kritisch en geef normaal geen 10 maar ze zijn zo goed dat ze dat waard zijn.
Bij Extate Housing hoef je niet te vragen om bepaalde zaken of wensen die je graag wil, ze doen het gewoon !
- Ze geven zelfs aan als de huurprijs te laag is.
- Ze zijn kritisch in de selectie van huurders, organiseren net zo lang kijkdagen totdat een passende huurder wordt gevonden.
- Stellen je voortdurend op de hoogte in de voortgang van het vinden van huurders.
- Geven ook adviezen in welke status het huis dient te zijn.
- Ze zijn de vergoeding die ze vragen dik en dubbel waard als je ziet hoeveel energie ze er in stoppen en het aantal uren werk dat ze er aan besteden.
- Ze maken een volledig opleveringsrapport met foto's va elk detail van de woning zodat je aan het einde van de verhuurperiode kunt zien of er eventueel beschadigingen zijn.
Kortom ze zijn super goed.

Crit Cox

Neem contact met ons op!

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

PERSOONSGEGEVENS

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Benieuwd naar de verhuurwaarde van je woning?

Bereken via ons gratis je verhuurprijs!

Doe de gratis aanvraag