visuals vastgoedbeheer 1920x700

Vastgoedbeheer

Beheer van je vastgoed

Vastgoedbeheer

Het vastgoedbeheer is bij ons ook in goede handen. Als vastgoedeigenaar wil je leegstand voorkomen maar wil je ook dat de woning goed wordt onderhouden.

Denk hierbij aan:

- Incasseren van de huur
- 24/7 service voor huurders en verhuurders 
- Onderhoud
- Goed onderhouden van contact tussen de huurder en verhuurder
- Inspecties uitvoeren van de verhuurde woning
- Alles goed documenteren en administreren 
- Schoonmaak van de woonruimte 
- Afrekeningen opstellen 
- Eigen klusjesman
- Alle correspondentie

Voor dit beheer hebben wij onze eigen beheer afdeling. Wij zijn een ervaren vastgoedbeheerder in de Regio Eindhoven. 

Bij Extate Housing bieden wij Financieel beheer en Technisch beheer aan. 

Het team van Extate Housing bestaat uit verhuurmakelaars en vastgoedbeheerders. De vastgoedbeheerders weten precies elke calamiteit, storing of melding professioneel en op een efficiënte manier af te handelen. Je zal als verhuurder altijd op de hoogte worden gehouden over de status door ons ervaren team.

content vastgoedbeheer1 890x940

Vastgoedbeheer

Financieel beheer

Bij het financiële- en administratieve beheer van jouw vastgoedobject(en) komt best veel kijken. Heb je hier geen tijd voor, ontbreekt de juist expertise voor een juiste afhandeling van de financiën en administratie dan nemen wij dit graag uit handen. Als vastgoedeigenaar moet u ervoor zorgen dat alle financiën goed geregeld zijn. Het innen van de huur, het afwikkelen van de waarborgsom, aankondigen van de huurverhoging zijn voorbeelden van administratieve taken. Bij Extate Housing wordt dit allemaal professioneel afgehandeld en beheren wij alle geldstromen met betrekking tot de woningen die wij in beheer hebben.

 

content vastgoedbeheer2 890x940

Vastgoedbeheer

Technische beheer

Het is belangrijk dat jouw woning goed wordt onderhouden en in goede staat blijft. Bij Extate Housing kan je rekenen dat de woning in goede staat blijft. Wij voeren tussen inspecties uit om te garanderen dat de woning goed blijft onderhouden. Verder handelen wij alle storingen en klachten professioneel af. Je kan rekenen dat alles naar tevredenheid wordt opgelost om ook de relatie met de huurder goed te onderhouden.

Benieuwd naar de verhuurwaarde van je woning?

Bereken via ons gratis je verhuurprijs!

Doe de gratis aanvraag